Film review | Absolventka / Post Grad

23. července 2013 v 11:30 | *Muffie* |  Filmy
Predvčerom som pozerala film, ktorý som našla na kinotip.cz. Keď som to dopozerala, išla som písať túto recenziu. Aj som ju dopísala. Teda, písala som úplne poslednú vetu. Článok bol upravený a napísaný. No keď som písala tú poslednú vetu, prišiel do izby ocko, že už mám konečne popostielať. No a vtedy som nechtiac stlačila krížik a zavrela celý Google Chrome. Článok sa neuložil, tak to teda píšem zas. -_- Toto PNG ↑ som robila v PS. Viem, nič moc, ale skutočne mi to dalo zabrať! :D Výber písma, výber podkladového obrázku a všetko. S výtvorom som aj celkom spokojná. Dalo sa to urobiť oveľa krajšie, ale na to, že som to robila ja, antitalent na grafiku, je to celkom fájn, myslím. No poďme ku recenzii. :)


Romantický/Komédia
USA, 2009, 85 min
Réžia: Vicky Jenson
Kamera: Charles Minsky
Hudba: Christophe Beck
Hrajú: Alexis Bledel, Zach Gilford, Michael Keaton, Jane Lynch, Bobby Coleman, Carol Burnett, Rodrigo Santoro, Catherine Reitman, J.K. Simmons, Vanessa Branch, Craig Robinson, Fred Armisen, Don Stroud, Alexandra Holden, Angel Oquendo, Andrew Daly, Kirk Fox, Oscar Dillon

Obsah:Ryden Malbyová (Alexis Bledelová) mala plán: mať dobré známky na strednej, aby získala štipendium na univerzite. Teraz keď konečne školy promovala, nastal čas nájsť si senzačný byt a získať vysnívanú prácu v najlepšom vydavateľstve v meste. Lenže keď jej ,,súperka" z vysokej vyfúkne prácu pred nosom, je Ryden nútená presťahovať sa späť domov. Tam sa musí potýkať so svojou excentrickou rodinou - tvrdohlavým otcom, prehnane šetrnú matkou, politicky nekorektné babičkou a trhlým mladším bratom. Hromada listov s negatívnou odpoveďou na žiadosť o prácu utešene narastá a Ryden začína mať pocit, že sa jej život zastavil. Jediné, čo ju drží nad vodou, je najlepší kamarát Adam (Zach Gilford) a sexy sused David. Lenže to ku šťastiu a úspešnej budúcnosti rozhodne nestačí, možno nastal čas vymyslieť plán nový...

Môj pohľad: Ja by som to zaradila do typických romantikuš filmov. Tento film ma nejako extra nezaujal, ale ak máte chuť si pozrieť nejaký typický romantický film, tak nech sa páči. No je pravda, že každý si myslí, že skončí vysokú školu, kúpi si krásny bytík a nájde skvelú vysnívanú prácu. Ale ono to tak ľahké nieje a na to prišla už ja Ryden, hlavná postava filmu.


Trailer:

Dúfam, že vás recenzie bavia. Ja osobne, recenzie milujem. Či na kozmetiku, filmy alebo knihy. Veľmi rada si prečítam názor a možno dostanem odporučanie. Bavia vás recenzie? :)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Klikneš prosím? :3

Klik! :D

Komentáře

1 mine-version mine-version | Web | 23. července 2013 v 12:31 | Reagovat

Ten film jsem viděla a je úžasný!! Moc se mi líbí :) Tvoje recenze je suprová :)!!

2 love-graphic-heart love-graphic-heart | E-mail | Web | 23. července 2013 v 12:58 | Reagovat

http://de-sign.blog.cz/1307/1-kolo Ahoj prosím hlásneš tam za Pavli?

3 Michelle - strawww.blog.cz Michelle - strawww.blog.cz | Web | 23. července 2013 v 14:16 | Reagovat

tak sa mi zdá že ten film som dávnejšie videla, no nie som si istá. No určite si ho ešte raz pozriem, díky za tip :)
mňa recenzie takisto bavia, najviac na kozmetiku, no aj na filmy mám rada ;)
inak sestrin blog je - http://kvetinnnka.blog.cz/ bola by moc rada, keby sa na ňho mrkneš :)

4 mine-version mine-version | Web | 23. července 2013 v 14:51 | Reagovat

Chci se jen zeptat jestli si mě taky napíšeš do favourite :) Díky

5 Fleur Fleur | Web | 23. července 2013 v 19:13 | Reagovat

Niekedy mám chuť na také romantikuš ale ubíja ma predtava že sa všetko skončí štastne a bla bla bla .. Ja mám na pláne urobit Hunger Games recenziu práve ideme zo sestrov pozerat tak dúfam že to bude fajn neviem prečo ale mám pocit že som teto film už videla :D Nerobila ona náhodov na letisku kde predávala batožinu ?

6 Dominika Dominika | E-mail | Web | 23. července 2013 v 19:31 | Reagovat

Tento film som nevidela a ani som o ňom asi nepočula :D Tiež ma nejako extra nezaujal, ako vravíš je to zase o romantike. Ja mám rada romantické filmy ale toto mi príde zase taká typická romantika tak neviem či si to pozriem.
Mňa bavia skôr recenzie na nejaké výrobky ale aj na filmy môžu byť v skratke, aspoň občas nájdem nejaké dobré tipy :D

7 B. B. | Web | 23. července 2013 v 19:54 | Reagovat

Na tenhle film jsem se vždycky chtěla podívat:) Teď pojedem na dovolenou tak asi stáhnu:)

8 Victory Victory | Web | 23. července 2013 v 21:22 | Reagovat

Keď budem mať náladu na jednoduchý, nechutne sladký film tak si ho stiahnem a pozriem. Lebo sem-tam aj tento štýl filmov dobre padne človeku. Túto herečku celkom môžem, keďže hrala v Ženách z rodu Gilmorovcov a ten seriál je tiež fajn oddychovka. :)

9 Licorne | la-vervain.blog.cz Licorne | la-vervain.blog.cz | E-mail | Web | 24. července 2013 v 13:32 | Reagovat

Film som videla, ale popravde ma až tak nezaujal. Ja nie som na tieto americké typický filmy :D Neviem asi to prišlo vekom.Kedysi som to zbožňovala. Celý počítač mám s takými filmami. Ale teraz sa radšej pozriem na niečo iné. Napríklad na The Words, The Host, Hunger Games <3, Mummy 1,2,3 alebo film, ktorý som spoznala vdaka tebe Never let me go <3 Ten bol krásny, no smutný.

Poslednou dobou fičím, len na seriáloch. Poznáš napríklad Pretty little liars ? ten je skvelý, ale najviac ma bavia Upírske denníky :D ja mám taký divný vkus :3

10 Riali | get-away.blog.cz Riali | get-away.blog.cz | Web | 24. července 2013 v 18:31 | Reagovat

No :D Tak asi budem mať čo pozerať na večer. Už aj mne sa to stalo že som nechtiac zavrela GCH a neuložil sa mi článok! -___- ale tento raz už si dávam pozor a nastavila som si automatické ukladanie čiže keď to nechtiac zruším tak to mám uložené :3 . Nepoznám tú herečku moc sa v hercoch celkovo nevyznám ;)

11 Nana-san (ナナ) Nana-san (ナナ) | Web | 25. července 2013 v 10:27 | Reagovat

Trailer vyzerá fakt super!

12 Tezz - tezz-world.blog.cz Tezz - tezz-world.blog.cz | E-mail | Web | 25. července 2013 v 11:23 | Reagovat

Film mě taky moc nenadchnul, ale když má člověk náladu na něco romantického, proč ne ? Jenže poslední dobou mě takové filmy nebaví, protože je to pořád skoro to samé dokola. Radši se dívám na Drama nebo sci-fi. :)

13 Julls ~ woolie.blog.cz Julls ~ woolie.blog.cz | E-mail | Web | 26. července 2013 v 15:41 | Reagovat

Film som nevidela, a celkom ma zaujal. Ja som presne na takýto žáner. Teda ako kedy..Niekedy si rada pozriem aj dobrodružné veci. :)
Recenzie milujem, už som ti to tu písala hádam miliónkrát. :D Či už filmy, kozmetiky alebo knihy, mne je to fuk.

14 Chloé Chloé | Web | 26. července 2013 v 17:09 | Reagovat

:) Určite je super. Neviem, či som ho už videla, pretože ja som veru videla už veľa filmov, ale je mi akýsi povedomý :D

15 kvetinnnka kvetinnnka | Web | 27. července 2013 v 9:57 | Reagovat

jasnéé, o tomto filme mi hovorila sestra! :)

ale myslím že sme ho nevideli, aj keď mi znie trocha povedomo...

ktovie, keď nebudeme mať čo pozerať, stiahneme :)

inak, čo sa týka sušeného ovocia, ja ho tiež veľmi nemusím. Ale brusnice jednoznačne odporúčam! Chutia tak dosť podobne ako hrozienka, akurát majú takú sladšiu chuť... niekedy vyskúšaj ;)

16 RobertWag RobertWag | E-mail | Web | 4. ledna 2017 v 15:19 | Reagovat

Fitness and exercise are an important part of leading a healthy life. People who exercise regularly have healthier hearts, and are less prone to problems related to obesity as well as depression and other mental illnesses. Read on to find out how you can set up your own fitness program and start to feel great!

One way you can keep your fitness level up while on the go is to work your stomach out while driving. Simply tensing your stomach muscles for five count then relaxing, multiple times over the course of your commute will not only make the time pass quicker, but will help to tone that stomach in otherwise wasted time.

Increase the effectiveness of your walking workout. Bend your elbows at a 90 degree angle and pump your arms with every step you take. This encourages you to walk faster, increases your heart rate, and can burn 15% more calories than if you keep your arms by your side. Try to walk for at least 30 minutes a day, and you will see the results in no time.

Despite what some say about this, do not exercise on an empty stomach. You need fuel in order to exercise and also to avoid passing out which can be dangerous. Even something small, like some fruit and low-fat yogurt, can help make a big difference in your daily workout routine.

A great way to get fit is to consult with a professional bodybuilder. A lot of bodybuilders have their own web sites where they offer a service that gives you the opportunity to pay to have your own consultation with them. You can get their experienced advice on your diet and workout routine.

While you may be a decent fitness enthusiast, it takes time and practice to become a great fitness enthusiast. You should know that you are never done learning about the activity or what you can do to better your skills. With the previous tips in mind, you are well on your way to becoming a great fitness enthusiast.

<a href=https://www.acheterviagrafr24.com/>https://www.acheterviagrafr24.com/</a>

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama