Film review- Kyberšikana/ Cyberbully

13. července 2013 v 14:41 | *Muffie* |  Filmy

Dnes to bude recenzie na film. Včera som si ho so sestrou pozrela. Ja som na ňho prišla tak, že som videla na ňho práve recenziu. Ale už ani neviem na akom blogu to bolo. Trailer sa mi zapáčil a tak som si ho stiahla a následovne pozrela. Teraz si prečítajte môj pohľad na tento film. :) Trochu si pomôžem s internetom lebo neviem ako sa volali tí herci, v akom roku sa natočil a obsak som sa pokúšala napísať sama, no tak som to rozpísala že až. Zbytoččne. Tak teda aj to no.. :) Dám sem aj nejaké gify z filmu.


Dráma
USA, 2011, 87 min
Réžia: Charles Binamé

Hrajú: Emily Osment, Kay Panabaker, Meaghan Rath, Jade Hassouné, Robert Naylor, Kelly Rowan, Jon McLaren, Tyrone Benskin, Bruce Dinsmore
Obsah: Keď sedemnásťročná Taylor dostane od matky k narodeninám vlastný počítač, je šťastím bez seba a s vidinou slobody a nezávislosti sa učí preplávať vodami internetu. Čoskoro však zisťuje, že internet s webovými stránkami a online ľuďmi vie byť rovnako zákerný ako more plné žralokov. Netrvá dlho a Taylor sa musí potýkať s prvým prejavmi šikanovania. A to ešte netuší, že veci zďaleka nedošli do extrému. Neskôr bude chcieť zomrieť, ale potom bude rada že sa jej to nepodarilo.
Môj pohľad: Podľa mňa je tento film veľmi poučný. Ukazuje na pravdu, o ktorej možno ani veľa z vás nevie. Ja som napríklad netušila, že existuje niečo ako ,,kyberšikana". Zdá sa mi, že je to ešte horšie než šikana v škole. Pretože kyberšikana vás prenasleduje aj počas školy a aj po škole. Veľmi sa mi páči ako to Emily hrala. Podľa mňa sa skvelo vžila do svojej role a vyzeralo to uveritelne. Myslím, že vám ho môžem vrelo odporučiť. Ja som sa dokonca nevyhla slzám. Pritom ja pri filmoch neplačem.
Zaujímavosť: Film je súčasťou kampane "Rally to Delete Digital Drama", ktorej cieľom je odstrániť šikanovanie ako na internete, tak v reálnom živote. 5. júla 2011 ju v spolupráci s časopisom Seventeen Magazine odštartovala americká televízia ABC Family.
Kde ho stiahnuť: TU som sťahovala ja. Ale je anglický jazyk s CZ titulkami. :) Niekedy tie titulky išli rýchlo, ale hlavné je, že som filmu pochopila.
Trailer:
Videli ste už tento film? Páčil sa vám? Mne osobne veľmi. Neviete mi nejaký film na dnes poradiť? :)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Klikneš prosím? :3

Klik! :D

Komentáře

1 Licorne | la-vervain.blog.cz Licorne | la-vervain.blog.cz | E-mail | Web | 13. července 2013 v 14:54 | Reagovat

Muffie moja ! :* Jooj ale si mi chýbala. Oficiálne som naspäť ! Ver mi, že ťa budem mučiť :D Myslím tým ako som si ťa obľúbila. Triedila som favs. a samozrejme si tam. Aj do blogu mesiaca som si ťa dala :))

Film vyzerá dokonalo. strašne sa mi páči. Už som o ňom počula. Stiahnem si ho hned teraz. Tie gifi sú naozaj podarené.
Ja chcem v blízkej dobe spraviť recenziu na film múmia :))

2 Licorne | la-vervain.blog.cz Licorne | la-vervain.blog.cz | E-mail | Web | 13. července 2013 v 15:21 | Reagovat

Ja som vedela, že sa to poserie :D Videla som, že si článok pridala pred chvíľou a napadlo ma, že asi pôjdeš komentovať. No vidíš tak super načasované :D Ale to nevadí.
Prosím ťa netrep. Ty máš návštevnosť lebo si ju zaslúžiš a nie preto, že ti robím reklamu, alebo tak. Ja ti nič nerobím. Proste každý mesiac tam dám nejaký blog. Chcela som tam dať Sydney, ale ona je skôr taký jesenný typ, tak ju tam dám v jeseni. teraz si tam ty.

A hej Pagess ma dokonalú grafiku. Sú tie dizajny krásne čo ? :))

3 Betty Betty | E-mail | Web | 13. července 2013 v 15:31 | Reagovat

Tento film som videla už dávno. Tiež som o ňom písal na starom blogu :D. Je podľa mňa tiež veľmi poučný, ja som na konci filmu aj plakala. Veľmi sa mi páči ako to spracovali. Bohužiaľ takýto ľudia čo šikanujú tu budú vždy.

4 Pagess Pagess | Web | 13. července 2013 v 15:50 | Reagovat

Už natento film slyším tedy čtu :D druhou recenzi! takže se na něj musím!! podívat, ale nevím kdy :O a kde ho najdu :D ale určitě se podívám, vypadá to zajíměvě :)

5 Natália Natália | Web | 13. července 2013 v 15:52 | Reagovat

Fúha, poradiť. Čo ja viem. Videla si film Dear John? Včera som ho pozerala a musím skonštatovať, že to je veľmi pekný ale hlavne dojemný film. A ten film čo na neho dávaš recenziu, si dneska stiahnem. Hrá tam moja obľubená detská herečka Emily Osment. Ale skúsim ho nájsť po Česky alebo po Slovensky, lebo na titulky moc niesom hoc čítanie mi ide akoby od ruky, ale chcem si film vychutnať s popkornom :D ..... Tak si stiahni film Dear John ak si ho nevidela :) Je vážne super

6 Julls ~ woolie.blog.cz Julls ~ woolie.blog.cz | E-mail | Web | 13. července 2013 v 15:54 | Reagovat

Tak o tomto filme som v živote nepočula. Ale vyzerá..zaujímavo. To slovo sa mi tam ani nehodí. O kyberšikane som už čítala v nejakom časopise. Hrôza, čo dokážu ľudia spraviť. Nikdy ich nepochopím. Šikana je strašná. Sama som si ňou prešla. V škole. A už to nikdy nechcem zažiť. Pre mňa veľmi citlivá téma. A kyberšikana je... podľa mňa zas trocha "lepšia" ako tá v škole. Vieš, ja si myslím, že ľudia ťa šikanujú cez net, tak akože..nie sú až takí reálni. Ale tí v škole...budú ti ubližovať do očí. Ver mi, nikdy viac... Proste hrôza... Na túto tému sa nechcem moc vyjadrovať, takže prepáč za kratší koment.

7 ♔sasha. ♔sasha. | Web | 13. července 2013 v 16:19 | Reagovat

nepoznám :D

8 Ell. :3 Ell. :3 | Web | 13. července 2013 v 16:56 | Reagovat

Čekala jsem, že to bude naprostá hovadina, ale docela mě to dojalo, pobrečela jsem si a celkově se mi to hrozně líbilo, můžu jet doporučit. :) krásný blog.

9 Sonia Sonia | E-mail | Web | 13. července 2013 v 17:48 | Reagovat

Už si ho jdu stáhnout, jsem na něj hrozně zvědavá. Kyberšika je strašná věc stejně tak jako šikana obecně. Nechápu jak se tím někdo může bavit... hrozné.

10 Adelaine Adelaine | Web | 13. července 2013 v 18:10 | Reagovat

O tom filmu jsem hodně slyšela už dřív a asi dvakrát jsem se na něj zkoušela dívat, ale moc mě nebavil a navíc byl v angličtině, takže jsem se na něj nebyla schopná podívat celý a odkládám to, až se budu hodně nudit.

11 Doduard Doduard | Web | 13. července 2013 v 19:56 | Reagovat

Vďaka :3

12 katherine. / gettingfit.blog.cz katherine. / gettingfit.blog.cz | Web | 14. července 2013 v 11:32 | Reagovat

O Kyberšikaně (teď nemluvím o tom filmu) jsem slyšela už dávno. Úplně si pamatuju, jak nás ředitel poučoval, ať se tomu vyhneme. Docela mě to téma zajímá, takže si myslím, že ten film by mohl být něco pro mě. Jediné, co mě tak trochu odrazuje je fakt, že je to čistě drama. Pokaždé, když se kouknu na drama, mám pak takovou úplně zvláštní ponurou náladu a musím si pustit úplně nějakou oddechovou komedii. :D
Já si hned říkala, že ta herečeka je mi povědmá - no vždyť jo - Emily Osment! :)

13 SarSa SarSa | E-mail | Web | 14. července 2013 v 11:44 | Reagovat

Veľmi pekná recenzia na tento film,už dávnejšie som ho videla a je fakt dosť poučný a častiami aj dojímavý :)

14 magicforever magicforever | Web | 14. července 2013 v 19:50 | Reagovat

Keďže som na to písala článok, veľmi ma to zaujalo. Hneď som si to dala sťahovať, ale asi sa mi to dnes nepodarí, takže to odložím na zajtra. Inak recenzia je veľmi pekná, dobre sa číta a páč sa mi, že dávaš dosť aj vlastného názoru- na to natrafím málokedy...

15 DIYLenka DIYLenka | Web | 14. července 2013 v 20:40 | Reagovat

včera som si to stiahla ale ešte som si to nepozrela som zvedavá :3 :-)

16 Leome Leome | Web | 16. července 2013 v 21:13 | Reagovat

Lituji každého kdo je obětí šikany (jakékoliv). Možná si tenhle film pustím, ale nemám moc ráda depresivní filmy... Ale lepší než filmy se psy - ty nesnáším ze všeho nejvíc, co jsem viděla film "Sedm statečných" (o takových těch psech, co budou žít na Arktidě nebo Antartidě.

17 Kiki :D Kiki :D | 19. prosince 2013 v 18:21 | Reagovat

prosím kde ho stáhnu česky?:O

18 odkaz odkaz | 9. ledna 2014 v 22:26 | Reagovat

http://www.youtube.com/watch?v=0YSLnEK9j14

19 Larryuphow Larryuphow | E-mail | Web | 27. dubna 2017 v 23:46 | Reagovat

join the new social <a href=http://onlinecasinos-x.com>casino</a> guide

20 Larryuphow Larryuphow | E-mail | Web | 13. května 2017 v 6:07 | Reagovat

join the new social <a href=http://onlinecasinos-x.com>online casino</a> guide

21 Smithd305 Smithd305 | E-mail | Web | 2. září 2017 v 2:48 | Reagovat

Farmville farms even include free gift that is especially designed for the neighbors on deddcdddbadbddca

22 Pharmd566 Pharmd566 | E-mail | Web | 2. září 2017 v 18:34 | Reagovat

Hello!<a href="http://via3indian.com/#1.html">generic viagra india pharmacy</a>

23 Pharme970 Pharme970 | E-mail | Web | 2. září 2017 v 18:34 | Reagovat

Hello! generic viagra india pharmacy http://via3indian.com/#4.html

24 Gelesaxock Gelesaxock | E-mail | Web | 25. září 2017 v 19:24 | Reagovat

cialis mejor precio diario

      <a href=http://cheapjicialis.com/>generic cialis</a>

    <a href="http://cheapjicialis.com/">cheap cialis online</a>

    cialis soft tabs best price

25 ClauzioWen ClauzioWen | E-mail | 19. října 2017 v 0:01 | Reagovat

viagra generic online
http://vigraforsale.com - cialis for sale
  viagra for sale
<a href="http://vigraforsale.com">viagra without a doctor prescription
</a> - awp for viagra
alternative alternative apcalis buy buy viagra jel jelly

26 AllezIdesk AllezIdesk | E-mail | 26. října 2017 v 10:33 | Reagovat

viagra no perscription
http://viagrawithoutdoctorus.net - viagra without a doctor
  viagra commercial
<a href="http://viagrawithoutdoctorus.net">viagra without prescription
</a> - viagra 20mg dosage total members
viagra in thailand

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama