Recenzia | Krémy na ruky z Avon-u

20. července 2013 v 14:37 | *Muffie* |  Recenzie
Toto je druhá recenzia na blogu. Tentokrát, sa budem vyjadrovať ku krémom AVON Naturals. Keďže som s nimi maximálne spokojná, vychválim ich. :3
Fotky by mali byť kvalitnejšie, pretože som fotila ockovim foťákom hneď doobeda, takže bolo aj dobré svetlo. Fotky sú opäť fotené na balkóne. :D


NIEČO O NICH- Obidve to sú hydratačné krémy na ruky. Vôňa je podľa mňa nádherná. Rýchlo sa vstrebávajú. Takže po vážne krátej chvíli ruky už niesu mastné. Hneď potom cítim, že mám hebké a hladké ruky. Krémy slúžia práve na hydratáciu drsnej a suhej pokožky rúk. Svoju úlohu plnia. Som s nimi vážne spokojná. Rozmýšľam, či skúsim niečo nové, alebo im ostanem verná. Možno mamka má ešte nejaký krém na ruky od Avonu doma a ak nie, tak som nedávno videla na stolíku katalóg Avon tak sa do neho mrknem a rozhodnem sa. Určite tieto krémy odporúčam.
VANILKA- Zbožňujem tento krém! :3 Nemám ho až nejak extra dlho a už ho skoro ani nemám. Vôňa je podľa mňa dokonalá. Mne sa napríklad páči aj vrchnáčik od neho. Listovala som si katalóg so sestrou od Avon-u a tam sa nám pozdával práve tento krém. Tak sme povedali mamke, aby nám ho obom objednala. Veľmi som si ho obľúbila a až mi je ľúto, že mi dochádza. Neviem či si kúpim taký istý, alebo si nejaký kúpim v drogérii. Uvidím. Ešte tam mám aj ten jahodový tak budem zatial používať ten. Aj keď mojou srdcovkou je vanilkový. :3
JAHODA A GUAVA- Mám ho dlhšie než vanilkový, ale mamke som povedala že už ho mám málo, neh mi kúpi vanilkový. No a samozrejme hneď keď mi prišiel, som sa stala závislá na vanilkovom. Takže tento ešte mám. Tiež vonia fájn. Síce ja tam tú jahodu veľmi necítim, vôňa je príjemná. Neviem či ho ešte nájdete v katalógu, je ešte z tej staršej kolekcie. (viem to, lebo vrchnáčik a aj ten celkový design je trošku iný)

Dúfam, že som vám ich priblížila čo najviac. Máte nejaký krém od Avonu doma? Objednávate si veci z Avon-u alebo Oriflame-u alebo volíte skôr nákup v drogérii, kde si môžete všetko poobzerať, popripade otestovať? Baví vás čítať recenzie? Inak, k tým fotonávodom čo som plánovala. Ich robiť asi nebudem. Myslím, že by to nebolo veľmi zaujímavé. :)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Klikneš prosím? :3

Klik! :D

Komentáře

1 Kate Kate | Web | 20. července 2013 v 14:49 | Reagovat

Jee :)) Ďakujem za komentár! ani nevieš, ako si ma potešila :3
btw.. máš krásny blog! Fakt.. klobúk dole ;3

2 Terr / terr-inka.blog.cz Terr / terr-inka.blog.cz | E-mail | Web | 20. července 2013 v 15:00 | Reagovat

krémy od avonu jsem ještě nezkoušela, každopádně ten vanilkový musí vonět luxusně. miluju vůni vanilky :D !
možná si ho časem objednám :)

3 Favory ✏ favory.blog.cz Favory ✏ favory.blog.cz | E-mail | Web | 20. července 2013 v 15:10 | Reagovat

Milujem výrobky od Avonu, sú kvalitné, dobre voňajú a majú aj pekný dizajn. Ja skôr uprednostňujem drogérie, lebo tam si vecičku môžem kúpiť hneď, a nemusím čakať dva týždne.
Krémy od Avonu nemám, ale doma máme zopár 'exponátov' (sprej, krémiky na tvár..) od tejto značky. Všetky veľmi pekne voňajú, tak sa ani nečudujem tvojej reakcii...
Ja najčastejšie ako značku pre krém na ruky používam Neutrogenu, majú kvalitné výrobky, a krém sa rýchlo vstrebáva. Dobre vyhladzuje a hydratuje pokožku.
Recenzie by som tu rada uvítala aj častejšie, zaujíma ma, kto si čo kupuje, a aký má na to názor :DD
No, ako myslíš, ale mňa by fotonávody na jedlo lákali. Fotonávody na túto tému nie sú veľmi obvyklé, preto by som sa tomu potešila. Ale je to tvoj blog - tvoje rozhodnutie ;)

4 Favory ✏ favory.blog.cz Favory ✏ favory.blog.cz | E-mail | Web | 20. července 2013 v 15:45 | Reagovat

Ako predomnou písala sestra, doma výrobky od Avonu máme. Mamina používa hlavne veci od Avonu, pretože moja krstná pomáha jednej Avon-Lady, tak furt má nové katalógy.
Ja osobne od Avonu používam iba špirálu, a som celkom spokojná. A ešte telový sprej, o ktorom som už raz písala. Krásne vonia, melónový. :3 Inak máme tie krémy na tvár, na noc, ale používame ich málokedy.
Čo sa týka krémov, milujem tú Neutrogenu, a ešte jedna značka, ale to už neviem. Je to veľmi kvalitná značka, fakt dobre hydratuje a ruky sa mi nelepkavejú. Vonia tak mentolovo, myslím. A vyhovuje mi.
A aj pri poslednom súhlasím s Dadou (Favory), fotonávody by ma bavili. Ale ako myslíš. ;)) Budem rada za akékoľvek články od teba. :D

5 Julls ~ woolie.blog.cz Julls ~ woolie.blog.cz | E-mail | Web | 20. července 2013 v 15:47 | Reagovat

[4]: Prepáč, zabudla som sa pozrieť kto je prihlásený na blogu.cz a bola sestra. Tak som napísala spod jej prezývky. Tak len aby si vedela, že som to písala ja. :D Občas sa nám to stáva, nemám to rada, musíme sa furt prihlasovať a odhlasovať. -.-"

6 untrue.blog.cz | Elizabeth. untrue.blog.cz | Elizabeth. | Web | 20. července 2013 v 16:05 | Reagovat

Krém naturals s nádechem jahody mám mám k tomu dva krémy, jen je nepoužívám :D ale hodně lidí si jej chválí

7 Sydney - tangleds.blog.cz Sydney - tangleds.blog.cz | E-mail | Web | 20. července 2013 v 16:14 | Reagovat

Moc ti ďakujem za komentár :) Obľúbené blogy zaberú príliš veľa miesta a všetky blogy, čo ma komentujú sa stávajú automaticky mojími obľúbenými :) Možno niečo také pridám ale pravdepodobne nie :)
Pracovala som pre oriflame ale keď som videla aká nekvalitná kozmetika za tú cenu to je, sekla som s tým celkovo. S avonom nemám skúsenosti ale preferujem DM-drogériu a manufakturu :)
Páčia sa mi obaly týchto krémikov, skutočne ako klenoty. Vanilka mi je najsympatickejšia a čítam že aj tebe :) Ja som si naposledy kúpila krém na ruky marhuľový od manufaktury ale to si určite čítala na blogu :) Inak, ak nemáte ten obchod u vás v meste existuje aj slovenský e-shop s rovnakými cenami, ak by si mala záujem sa pozrieť tu je :) http://manufakturashop.sk/

8 Allys Allys | Web | 20. července 2013 v 16:57 | Reagovat

mám ten vanilkový a je skvělý =)

9 Licorne | la-vervain.blog.cz Licorne | la-vervain.blog.cz | E-mail | Web | 20. července 2013 v 18:38 | Reagovat

Krásny článok ako vždy samozrejme Muffie :)
Veľmi sa podaril. Fotky si nafotila krásne, je vidieť, že v tebe niečo je.
Avon je moja obľúbená značka takže si u mňa zabodovala. Táto recenzia sa mi hodila, lebo sa mi jeden zapáčil.
V pondelok zabehnem do mesta. Idem si kúpiť nový rúž a lak na nechty, potom pôjdem do bižutérie po nejaké vecičky ako nahrdelníky a tak a nakoniec sa zastavím v drogérii.
Presne ten vanilkový som u nás videla a tak si ho pôjdem kúpiť.
Perfektná recenzia :) Aj ked od teba milujem najviac recenzie na filmy :3

10 Dominika Dominika | E-mail | Web | 20. července 2013 v 19:29 | Reagovat

Fotky sú pekné. Myslím, že moja sestra má tiež krém od Avonu ale nie som si istá a ak má, tak to nie sú tieto. Avon som si nelistovala dlhšiu dobu a momentálne krém na ruky mám takže tak. Ale ďakujem za tip, vyzerajú pekne :) Už obal si ma získal, mám rada také pekné obaly :3 Aj keď je jednoduchý a taký obyčajný tak sa mi zapáčil. Haha, divné.

Mám PLL knihy a sú absolútne oničom :D Nuda, nuda, nuda. Neodporúčam ti ich ale ako chceš :) Áno ten lak dobre prekrýva ale mám asi dve (možno tri) vrstvy ale to si dávam vždy čiže akoby normálny lak. Haha, my sa s Betty poznáme od škôlky čiže tak od štyroch rokov ? :D No už to bude dokopy 11 rokov a som rada, že sa stále kamarátime. Som rada, že si mala super deň. Áno tá pesnička je úžasná !!

11 Riali | get-away.blog.cz Riali | get-away.blog.cz | Web | 20. července 2013 v 19:52 | Reagovat

Ja krémy na ruky nepoužívam :D nemám prečo lebo nemám suché ruky a ani nič podobné. Kozmetiku kupujem výlučne iba v Oriflame teda voňavky kupujem v drogériach a to iba adidas :3 > Moja mamina robí v Oriflame takže ja to mám za jedno čiže keď robí objednávku tak si niekdy aj dačo vyberiem ale nie vždy majú dobré veci ako v avone ;)
- Ďakujem za komentár na mojom blogu a adele ma blog vynikajúci :)

12 Licorne | la-vervain.blog.cz Licorne | la-vervain.blog.cz | E-mail | Web | 20. července 2013 v 20:23 | Reagovat

Ďakujem za krásny komentár opäť ako inak ! Veľmi si ma potešila, ale to ty vždy vieš to však ? Ja som mala skvelý deň, ale boli už aj lepšie.
Momentálne som mimo zo sydninho blogu ktorý je akýsi divný. Nemá tam nič.
HG si určite pozri, ale určite ! Vieš ten film čo si tu mala naposledy ? ten román o tých 3 deťoch ? Poznáš niečo podobné ? Alebo aký film sa ti ešte páči čo si videla ?
A hej ešte, určite by mi nevadilo ak by si tu recenzie spravila ty Muffie, budem len rada :))

13 Licorne | la-vervain.blog.cz Licorne | la-vervain.blog.cz | E-mail | Web | 20. července 2013 v 20:34 | Reagovat

[12]: - NA tie filmy si zabudla alebo sa ti nechcelo ? :DDD
- Ja viem, že  ho mala nastavený, tiež to nechápem.
-A ty si zlatšia !

14 Wiyu | be-true.blog.cz Wiyu | be-true.blog.cz | Web | 20. července 2013 v 22:49 | Reagovat

Já takéhle krémy nemusím používat. Mám jemnou pokožku, takže jsem OK, ale je pravda, že když jsem unavenější, tak jí nemám až tak jemnou, takže někdy něco ukradnu mamce :D

15 Pagess Pagess | Web | 21. července 2013 v 10:31 | Reagovat

Už jsem tady byla včera a psala komentář, ale nedopsala jsem ho, prootže mě něco vyrušilo :D tak ti to napíšu dneska :)
Mám doma oba dva krémy tedy já mám vanlkový protože byl v akci za 29,- při nákupu nad 300,- nebo tak něco :D nebo jak to je ze strany bla bla :D Takže jsem  snim strašně spokojená :)
Ten jahodový má mamka, líbí se mi na něm víc e to otvírání ;) U toho krému vanilkového je to dost nepraktické :D za to ten jahodový s guavou, nevím něco mi na něm nevoní :( Asi mi to ruší ta guava smrdí to tam prostě :D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama